29
Μαρ

Ανακοίνωση στρατηγικής συνεργασίας Trust-IT LTD και Cloudflare Inc.

Αθήνα, Μάρτιος 2023. Η εταιρεία Trust-IT, κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Cloudflare Inc., παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών cloud με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου, ως επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cloudflare σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Οργανισμοί και εταιρείες ολοένα και περισσότερο μεταφέρουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος των υποδομών τους στο cloud. Παρατηρείται ότι η πολυπλοκότητα και το κόστος δαπανών αυξάνονται ραγδαία σε περιβάλλοντα που υπάρχουν αρκετοί προμηθευτές cloud. Ως αποτέλεσμα, η διαχείριση του κόστους για υπηρεσίες cloud από τους οργανισμούς δυσχεραίνει σημαντικά, με τους ίδιους να επιδιώκουν την ενοποίηση πίσω από έναν ενιαίο παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών. Σε συνεργασία με την Trust-IT και χάρη στις υπηρεσίες της Cloudflare, οι οργανισμοί μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την ασφαλή υποδομή, την εξοικονόμηση κόστους και την δημιουργία μόνιμων αποδόσεων στο cloud.

 

 

«Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για ασφαλείς αλλά και γρήγορες λύσεις σε περιβάλλοντα cloud, μας οδήγησαν στην αναζήτηση λύσεων που θα διευκολύνουν και θα προστατεύσουν αποτελεσματικά εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Οι συνεχώς αυξανόμενες επιθέσεις ransomware, τόσο σε λειτουργικό αντίκτυπο όσο και σε κόστος, κατέστησαν σαφές ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι ασφάλειας δεν επαρκούν. Τα παραδοσιακά VPN αποδείχθηκαν ανεπαρκή σε περιπτώσεις που δεν είχαν παραμετροποιηθεί σωστά. Αναζητούσαμε, επομένως, λύσεις οι οποίες θα μπορούν να καλύψουν επαρκώς τις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο σε ασφάλεια όσο και λειτουργικότητα. Την απάντηση βρήκαμε στην Cloudflare. Οι προηγμένες λύσεις Zero Trust που συνδυάζουν Browser Isolation, λύσεις SASE καθώς και Secure Web Gateway, αλλά και οι παραδοσιακές λύσεις Web Application Firewall και DDoS protection, μας οδήγησαν σε μια συνεργασία με μοναδικό στόχο την εγγύηση ασφάλειας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Δουλεύοντας στενά όλο αυτό το διάστημα με την Paloma Cano, Head of Channel / Partners & Alliances, αλλά και με όλη την ομάδα της Cloudflare, είναι τιμή μας που πλέον είμαστε επίσημοι distributors στην περιοχή.» αναφέρει σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Βαβούσης, Business Partner & Technology Consultant της Trust-IT.

 

Η πιστοποίηση της Trust-IT ως συνεργάτη της Cloudflare, έχοντας υλοποιήσει πληθώρα έργων σε κρίσιμες υποδομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της εταιρείας προς την ανάδειξή της σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά. Μέσω τη συνεργασίας της με την Cloudflare, αποκτά πρόσβαση σε τεχνολογίες παγκοσμίου κλίμακας, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της, συνεχίζοντας παράλληλα την πορεία της προς την επιτυχία.

H Cloudflare έχει δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό, επεκτάσιμο δίκτυο που της επιτρέπει να αναπτύσσει γρήγορα τα προϊόντα της για τους πελάτες. Έχει υλοποιήσει επαρκώς μια σουίτα από συνδυαστικά προϊόντα που χρησιμεύουν ως ενιαίο επίπεδο ελέγχου για εταιρείες και οργανισμούς παγκοσμίως. Η Trust-IT, χάρη στην εμπειρία ετών στον χώρο της κυβερνοαρφάλειας, είναι σε θέση να μελετήσει το τρέχον κόστος των πελατών στο cloud, να αφουγκραστεί τις ανάγκες, να αναλύσει τους παράγοντες απόδοσης με βάση το περιβάλλον του οργανισμού και να δώσει λύση, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής μεταφοράς στη Cloudflare. Στην ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων της Cloudflare οι οργανισμοί συναντούν από λύσεις για την εξωτερική υποδομή ενός οργανισμού (όπως ιστότοπους, εφαρμογές και API) για παροχή ασφάλειας, απόδοσης και αξιοπιστίας, λύσεις για τους εσωτερικούς πόρους ενός οργανισμού (όπως εσωτερικά δίκτυα και συσκευές), λύσεις development-based, μέχρι Costumer DNS resolver και Costumer VPN.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη που παρέχει αυτή η συναρπαστική νέα συνεργασία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cloudflare.trust-it.gr/. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα της Trust-IT www.trust-it.gr  θα βρείτε το σύνολο των υπηρεσιών της εταιρείας.

 

Σχετικά με την Cloudflare

H Cloudflare, Inc. (www.cloudflare.com) είναι ένας παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών cloud που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών καθιστώντας τις πιο ασφαλείς, βελτιώνοντας την απόδοση των κρίσιμων για την επιχείρηση εφαρμογών και μειώνοντας σημαντικά το κόστος και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης της υποδομής. Η σουίτα προϊόντων της Cloudflare προστατεύει και επιταχύνει οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή χωρίς την προσθήκη hardware, εγκατάσταση λογισμικού ή αλλαγή στον κώδικα. Το web traffic των διαδικτυακών εφαρμογών που τροφοδοτούνται από τη Cloudflare δρομολογείται μέσω του ευφυούς παγκόσμιου δικτύου της, το οποίο γίνεται πιο έξυπνο με κάθε αίτημα! Ως αποτέλεσμα, οι συνεργαζόμενες εταιρείες βλέπουμε σημαντική βελτίωση στις καθημερινές επιδόσεις όσο και στη μείωση των ανεπιθύμητων επιθέσεων. Η Cloudflare βραβεύτηκε από το Reuters Events for Global Responsible Business το 2020, ονομάστηκε ως μια από τις Fast Company’s Most Innovative Companies το 2021 και κατατάχθηκε μεταξύ των Top 100 πιο αγαπημένων εργασιακών χώρων του Newsweek το 2022.

 

Σχετικά με την TRUST–IT

Η TRUST-IT LTD (www.trust-it.gr ), παρέχει με επιτυχία επιχειρηματικές λύσεις ασφάλειας και τεχνολογίας πληροφοριών σε εταιρείες και οργανισμούς παγκοσμίως. Πολύπειρα στελέχη, εξειδικευμένοι τεχνικοί και έγκριτοι νομικοί συνθέτουν τη φυσιογνωμία και την ανοδική πορεία της Trust-IT. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εφαρμόζει τις πλέον αξιόπιστες διαδικασίες προκειμένου να επιτευχθεί άμεσα κι επιτυχώς η εναρμόνιση της κάθε επιχείρησης ή οργανισμού με τις ισχύουσες διεθνής ρυθμιστικές απαιτήσεις και πρότυπα προστασίας των πληροφοριών. Την φαρέτρα υπηρεσιών της συμπληρώνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας, ανάλυση ψηφιακών πειστηρίων, εκπαιδευτικές υπηρεσίες ασφαλείας καθώς και υπηρεσίες διαδικτυακής παρουσίας.

 

Media Room TRUST-IT / Επικοινωνία: [email protected]